Vigtigt: BK Ydun skifter administrationssystem

Fra 1. juni flytter BK Ydun alle sine aktiviteter over i Holdsport. Hvad betyder det for dig som medlem? Holdsport er allerede en vigtig brik i den daglige administration og det er også den platform som langt de fleste af jer primært interagerer med. Der er dog på nuværende tidspunkt en række betalingsaktiviteter, som foregår via Klubmodul, som også administrerer klubbens nuværende hjemmeside. Det drejer sig primært om indmelding, kontingentindbetaling og event-betalinger. Det er disse funktioner, som nu også rykkes over i Holdsport. Dvs. at du fra 1. juni kun skal tilmelde dig et sted, når du fx skal melde dig til og betale for hold- og klubture, osv. De events som allerede er oprettet i Klubmodul på hjemmesiden, vil dog forblive der indtil de udløber og vil ikke blive oprettet på Holdsport.

BK Ydun skifter også hjemmeside. Den nye hjemmeside går i luften i løbet af sommerferien.

Vigtigt: Første kontingentopkrævning i det nye system sendes ud den 24. maj for alle medlemmer. Alle medlemmer modtager en mail med et link, hvor betalingen foretages. Fremtidige opkrævninger bliver automatisk trukket på jeres kort den 1/8, 1/11, 1/2 og 1/5 hvert eneste år fremover (bortset fra U4-U6, hvor opkrævning kun foretages 1/8). Første opkrævning vil være beregnet ud fra hvornår jeres sidste opkrævning løber til. Har man fx betalt kontingent den 1/4 så bliver man kun opkrævet et beløb svarende til 1/7 til og med den 31/7.

Overgangen til det nye system, skulle meget gerne gøre tingene nemmere for alle i den sidste ende.

Mvh

Bestyrelsen, BK Ydun

bkydun@bkydun.dk

 
 
 
BK Ydun afholder HÅNDBOLDSKOLE to dage i vinterferien
Mandag d. 11. februar og tirsdag d. 12. februar fra kl. 10 til kl. 14 afholder vi håndboldskole i Frederiksberg Hallen for Ydun-spillere årgang 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014.
Vi tager imod spillere fra kl. 09 - og selve træningen starter kl. 10. Vi sørger for, at alle aldre bliver tilgodeset - og der bliver sjov, hygge og fuld fart!
Mad og drikkevarer skal medbringes selv - og vi sørger selvfølgelig for, at alle har pauser til både mad og drikke. Man er som forælder velkommen til at blive under hele arrangementet - men må også gerne overlade sine børn til os, vi noterer tlf.nr. og navn på alle forældre ved ankomst.
Tilmelding skal ske ved at skrive direkte til Cathrine på cathrines73@hotmail.com - senest om aftenen søndag d. 20. januar. Håndboldskolen er gratis :-)
Hvis I vil være sikre på en plads, så husk at overholde tilmeldingsfristen :-)
Har I spørgsmål kan I også blot skrive til Cathrine :-)
Vi håber at se så mange af jer som muligt!! Og vi glæder os!!!
Kh Gorm og Cathrine
 
Nyt Lykkeliga-hold i Frederiksberghallen
Et nyt samarbejde mellem BK Ydun har FIF har gjort det muligt at oprette et Lykkeligahold på Frederiksberg!

 

 

Sponsorer